„Да ја види дедо ми Хрватска денес сам би го отстранил своето име од плоштадот“ – внуката на Тито денес

0

Градоначалникот на Загреб Милан Бандиќ вчера објави дека има во план плоштадот „Маршал Тито“ во  Плоштад на Република Хрватска. Овој потег има за цел купување [прочитај повеќе…]

Зголемување на финансиите неделава ќе имаат овие два хороскопски знаци

0

Овен Очекувајте некои изненадувања, главно, поврзани со пари, финансиски документи, кредити. Ќе имате способност да преговарате за подобра плата, подобар договор или за поголема продажба [прочитај повеќе…]