Нема сила што ќе ја скрши: Пророштвото на Баба Ванѓа за Русија, кое нема да им се допадне на Американците!

0

Визиите на Баба Ванѓа ги предвиделе најголемите катастрофи и трагедии, од Чернобил па до терористичкиот напад на Америка. Сепак, таа се сметала себеси за маченик. [прочитај повеќе…]