СКАНДАЛ ВО ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ: Татко го удрил учителот бидејќи ја фаќал неговата ќерка за гради

0

Учителот Десимир Марковиќ ја фатил за града мојата 11-годишна ќерка и нејзната постара другарка за време на продолжениот престој. Бев очаен кога го видов шокирано [прочитај повеќе…]

РЕГИОНОТ ЗГРОЗЕН: Тринаесетгодишно дете чека да се породи на гинекологија – таткото има 15 години

0

Додека нејзините другарчиња играат криенка на улица, тинејџерка од Србија треба наскоро да се породи. Тринаесетгодишно детенце од Белград чека да се породи на Клиниката [прочитај повеќе…]

СКАНДАЛОЗНА ОБЈАВА: Миленко јавно напиша кои новинари се хомосексуалци, а кои новинарки промискутетни

0

Вчера во “Вечер“ излезе новата колумна на Латас во која тој револтиран од нападите на СЈО кои против него и неговата соработничка Ивона Талевска покренаа [прочитај повеќе…]